Deze strategie blijkt nu in de eindfase te zijn aanbeland. De Keynesiaanse principes van het stimuleren van de vraag, het verlagen van de belastingen en het printen van geld zijn in hun laatste fase aanbeland. Verder gaan dan we nu zitten, is niet meer mogelijk.

Het eindspel is volgens Tyler Durden van Zero Hedge ingezet, ons geld loopt nu rechtstreeks gevaar. De strategie van koop nu en betaal later werkt niet meer en daar gaan we met z'n allen een hoge prijs voor betalen. Het geld van de overheden is opgebruikt, nu zal ons geld aangeslagen worden om de gaten te vullen.

Deze strategie blijkt nu in de eindfase te zijn aanbeland. De Keynesiaanse principes van het stimuleren van de vraag, het verlagen van de belastingen en het printen van geld zijn in hun laatste fase aanbeland. Verder gaan dan we nu zitten, is niet meer mogelijk. Het eindspel is volgens Tyler Durden van Zero Hedge ingezet, ons geld loopt nu rechtstreeks gevaar. De strategie van koop nu en betaal later werkt niet meer en daar gaan we met z'n allen een hoge prijs voor betalen. Het geld van de overheden is opgebruikt, nu zal ons geld aangeslagen worden om de gaten te vullen.