Belgacom 5 biedt daarnaast ook reportages, interviews en een blik achter de schermen van de matchen, een kijkje in het leven van de spelers en de clubs en educatieve filmpjes die de regels van het spel uitleggen.

Belgacom 5 maakt deel uit van het basisaanbod van Belgacom TV en ook van TV Overal. De klanten kunnen dit alles dus volgen zonder extra kosten.

Vorig jaar was Belgacom 5 goed voor 8400 uren live uitzending, meer dan 8000 gescoorde punten en meer dan 140 'dunks'.

Dit seizoen 2013-2014 leveren Dirk Jacobs en Maarten Weynants het commentaar, Steve Ibens, Pat Gevaert en Pascal Angillis treden op als consultants.

Belgacom 5 biedt daarnaast ook reportages, interviews en een blik achter de schermen van de matchen, een kijkje in het leven van de spelers en de clubs en educatieve filmpjes die de regels van het spel uitleggen. Belgacom 5 maakt deel uit van het basisaanbod van Belgacom TV en ook van TV Overal. De klanten kunnen dit alles dus volgen zonder extra kosten. Vorig jaar was Belgacom 5 goed voor 8400 uren live uitzending, meer dan 8000 gescoorde punten en meer dan 140 'dunks'. Dit seizoen 2013-2014 leveren Dirk Jacobs en Maarten Weynants het commentaar, Steve Ibens, Pat Gevaert en Pascal Angillis treden op als consultants.