Ze hebben alle beschikbare middelen gebruikt om de vorige crisis te bestrijden en zitten nu de facto op zwart zaad. Dus zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om toekomstige problemen aan te pakken. Maar we mogen gerust zijn, de overheid zit niet stil.

Het antwoord op de volgende crisis wordt nu al voorbereid, in de vorm van een financieel systeem waarbij de waarde van het geld zal gedekt worden door speciale trekkingsrechten of SDR's. Deze kunnen, eventueel in combinatie met goud, in een nieuw financieel systeem de waarde van het geld dekken.

Ze hebben alle beschikbare middelen gebruikt om de vorige crisis te bestrijden en zitten nu de facto op zwart zaad. Dus zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden om toekomstige problemen aan te pakken. Maar we mogen gerust zijn, de overheid zit niet stil. Het antwoord op de volgende crisis wordt nu al voorbereid, in de vorm van een financieel systeem waarbij de waarde van het geld zal gedekt worden door speciale trekkingsrechten of SDR's. Deze kunnen, eventueel in combinatie met goud, in een nieuw financieel systeem de waarde van het geld dekken.