Redden wie zich redden kan, zo luidt het advies van Rogers. Hij heeft alvast eieren voor zijn geld gekozen en zijn geld in veiligheid gebracht. De Europese leiders verzekeren ons weliswaar dat Cyprus een eenmalig geval was, maar daar gelooft Rogers niets van.

Hij adviseert iedereen om zijn of haar geld in kleinere bedragen over een groot aantal banken te spreiden. Wie dat niet doet, dreigt een onvrijwillige bijdrage te mogen leveren aan de redding van een land in moeilijkheden. Wie naar de regeringen luistert, zal bij de volgende crisissituatie het risico lopen op een bankroet.

Redden wie zich redden kan, zo luidt het advies van Rogers. Hij heeft alvast eieren voor zijn geld gekozen en zijn geld in veiligheid gebracht. De Europese leiders verzekeren ons weliswaar dat Cyprus een eenmalig geval was, maar daar gelooft Rogers niets van. Hij adviseert iedereen om zijn of haar geld in kleinere bedragen over een groot aantal banken te spreiden. Wie dat niet doet, dreigt een onvrijwillige bijdrage te mogen leveren aan de redding van een land in moeilijkheden. Wie naar de regeringen luistert, zal bij de volgende crisissituatie het risico lopen op een bankroet.