Het seizoen van de bedrijfsresultaten is voorbij, zodat de aandacht vooral zal uitgaan naar de macro-economische indicatoren.

Overigens kwam er van het macro-economische front volgens ABN Amro redelijk positief nieuws. Getuige een stijging van de index voor inkoopmanagers - vooral in de Verenigde Staten en China - verbetert het ondernemersvertrouwen verder. Ook in Europa vond een stijging plaats, maar de index bleef onder de 50, wat duidt op voortgaande krimp.

In de Verenigde Staten vond een verdere verbetering plaats op de huizenmarkt, waarbij vooral de sterke stijging van de in aanbouw genomen woningen direct bijdraagt aan de economische groei.

Het seizoen van de bedrijfsresultaten is voorbij, zodat de aandacht vooral zal uitgaan naar de macro-economische indicatoren. Overigens kwam er van het macro-economische front volgens ABN Amro redelijk positief nieuws. Getuige een stijging van de index voor inkoopmanagers - vooral in de Verenigde Staten en China - verbetert het ondernemersvertrouwen verder. Ook in Europa vond een stijging plaats, maar de index bleef onder de 50, wat duidt op voortgaande krimp. In de Verenigde Staten vond een verdere verbetering plaats op de huizenmarkt, waarbij vooral de sterke stijging van de in aanbouw genomen woningen direct bijdraagt aan de economische groei.