Een ander teken dat de onrust op de financiële markten vermindert waardoor de Amerikaanse dollar minder als vluchtvaluta wordt gekozen is het herstel van de valuta's van de opkomende markten.

Ook de Australische dollar steeg net als de Zuid-Afrikaanse rand. Herstel was ook te zien in de kleinere valuta's van opkomende markten.

Zo rapporteerde Maleisië een overschot op haar handelsbalans. Natuurlijk moet het herstel van deze munten wor-den gezien in het licht van de enorme dalingen eerder dit jaar. Maar het begint erop te lijken dat veel handelaren hun posities in dit soort landen weer langzaam aan het opbouwen zijn.

Een ander teken dat de onrust op de financiële markten vermindert waardoor de Amerikaanse dollar minder als vluchtvaluta wordt gekozen is het herstel van de valuta's van de opkomende markten. Ook de Australische dollar steeg net als de Zuid-Afrikaanse rand. Herstel was ook te zien in de kleinere valuta's van opkomende markten. Zo rapporteerde Maleisië een overschot op haar handelsbalans. Natuurlijk moet het herstel van deze munten wor-den gezien in het licht van de enorme dalingen eerder dit jaar. Maar het begint erop te lijken dat veel handelaren hun posities in dit soort landen weer langzaam aan het opbouwen zijn.