Daarnaast speelt ook de onrust bij de vestiging in Ham een rol. De REBITDA-prognose wat betreft 2014 wordt echter met 32% verlaagd, rekening gehouden met de desinvestering van UK Profiles. ING verlaagt het advies voor Tessenderlo van houden naar verkopen, het koersdoel gaat van 18 naar 15,50 euro.

De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van vanmiddag vrijwel ongewijzigd zijn gebleven. De Euro Stoxx 50 verliest ongeveer een half procent, de BEL 20 geeft zowat driekwart procent prijs. Colruyt is momenteel de sterkste stijger binnen de BEL 20.

Daarnaast speelt ook de onrust bij de vestiging in Ham een rol. De REBITDA-prognose wat betreft 2014 wordt echter met 32% verlaagd, rekening gehouden met de desinvestering van UK Profiles. ING verlaagt het advies voor Tessenderlo van houden naar verkopen, het koersdoel gaat van 18 naar 15,50 euro. De Europese beurzen noteren nog steeds in het rood, waarbij de verliezen ten opzichte van vanmiddag vrijwel ongewijzigd zijn gebleven. De Euro Stoxx 50 verliest ongeveer een half procent, de BEL 20 geeft zowat driekwart procent prijs. Colruyt is momenteel de sterkste stijger binnen de BEL 20.