De bekende vastgoedspecialist Keith Jurow gelooft echter niet in een opleving van de markt. In zijn zopas verschenen rapport met als titel Capital Preservation Real Estate Report maakt Jurow brandhout van de speculatie over een herstel van de vastgoedmarkt in de VS.

Het herstel van de Amerikaanse huizenmarkt is in de visie van Jurow puur gezichtsbedrog, een nieuwe crash is vlakbij. Jurow baseert zich wat deze stelling betreft op een verkeerde interpretatie van de cijfers over de vastgoedmarkt. De financiële markten lezen in die cijfers wat ze er in willen lezen.

De bekende vastgoedspecialist Keith Jurow gelooft echter niet in een opleving van de markt. In zijn zopas verschenen rapport met als titel Capital Preservation Real Estate Report maakt Jurow brandhout van de speculatie over een herstel van de vastgoedmarkt in de VS. Het herstel van de Amerikaanse huizenmarkt is in de visie van Jurow puur gezichtsbedrog, een nieuwe crash is vlakbij. Jurow baseert zich wat deze stelling betreft op een verkeerde interpretatie van de cijfers over de vastgoedmarkt. De financiële markten lezen in die cijfers wat ze er in willen lezen.