Het aantal huizen in aanbouw is in de Verenigde Staten is in oktober gestegen tot het hoogste niveau in vier maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag door het Census bureau werden bekendgemaakt. Daarmee lijkt het herstel van de bouwsector steeds vastere vorm te krijgen.

Op jaarbasis werd vorige maand aan 894.000 huizen gewerkt, wat neerkomt op een stijging met 3,60% ten opzichte van de maand voordien.

De cijfers waren beter dan verwacht, want de consensusverwachting bij de analisten lag op een stabilisatie van de situatie.

Het aantal huizen in aanbouw is in de Verenigde Staten is in oktober gestegen tot het hoogste niveau in vier maanden, zo blijkt uit cijfers die vandaag door het Census bureau werden bekendgemaakt. Daarmee lijkt het herstel van de bouwsector steeds vastere vorm te krijgen. Op jaarbasis werd vorige maand aan 894.000 huizen gewerkt, wat neerkomt op een stijging met 3,60% ten opzichte van de maand voordien. De cijfers waren beter dan verwacht, want de consensusverwachting bij de analisten lag op een stabilisatie van de situatie.