In een interview met CNN verklaarde Stringer dat dit een evolutie op lange termijn is. Op korte termijn wordt de economie nog steeds gehinderd door de gevolgen van de aardbeving.

Zijn eigen bedrijf zag zich genoodzaakt om acht bedrijven te sluiten. Momenteel wordt in die vestigingen de geleden schade opgemaakt. Vooral de fabriek in Tagajyo werd zwaar beschadigd.

Volgens Stringer weten de Japanse bedrijven nog steeds onvoldoende om te kunnen zeggen wanneer de ergste problemen achter de rug gaan zijn.

Eens die daadwerkelijk tot het verleden behoren, kan er aan de wederopbouw worden gedacht. De Japanners beschikken over voldoende spaargeld om die te financieren.

In een interview met CNN verklaarde Stringer dat dit een evolutie op lange termijn is. Op korte termijn wordt de economie nog steeds gehinderd door de gevolgen van de aardbeving. Zijn eigen bedrijf zag zich genoodzaakt om acht bedrijven te sluiten. Momenteel wordt in die vestigingen de geleden schade opgemaakt. Vooral de fabriek in Tagajyo werd zwaar beschadigd. Volgens Stringer weten de Japanse bedrijven nog steeds onvoldoende om te kunnen zeggen wanneer de ergste problemen achter de rug gaan zijn. Eens die daadwerkelijk tot het verleden behoren, kan er aan de wederopbouw worden gedacht. De Japanners beschikken over voldoende spaargeld om die te financieren.