Met een wereldwijd goed gedragen activiteit, een goede integratie in grondstoffen en een grondige kostenbeheersing die de positieve bijdrage van Horizon zal ervaren, kan Solvay 2011 met vertrouwen aanvatten.

Het bedrijf blijft echter waakzaam voor grote macro-economische onevenwichten en de evolutie van de energie- en ethyleenkosten. Dat wat de vooruitzichten betreft.

De prioriteit in 2011 blijft een optimale herinvestering na de verkoop van de farmaceutische activiteiten met waardecreatie op lange termijn als doel.

Met een wereldwijd goed gedragen activiteit, een goede integratie in grondstoffen en een grondige kostenbeheersing die de positieve bijdrage van Horizon zal ervaren, kan Solvay 2011 met vertrouwen aanvatten. Het bedrijf blijft echter waakzaam voor grote macro-economische onevenwichten en de evolutie van de energie- en ethyleenkosten. Dat wat de vooruitzichten betreft. De prioriteit in 2011 blijft een optimale herinvestering na de verkoop van de farmaceutische activiteiten met waardecreatie op lange termijn als doel.