Die fondsmanagers hebben een grote fout gemaakt door als lemmingen achter elkaar te blijven aanlopen. Ze bleven maar aandelen van momentum aandelen als Facebook kopen, zonder zich ook nog maar in het minst om de fundamentals te bekommeren.

Uiteindelijk werd gekocht omdat de andere fondsbeheerders kochten. Niemand wilde de trein missen en dat heeft zich in verleden nog eens met pijnlijke gevolgen afgespeeld. De herinneringen aan maart 2000 worden opnieuw opgerakeld. Inderdaad, de periode vlak voor de dotcomcrash zich in alle hevigheid voltrok.

Die fondsmanagers hebben een grote fout gemaakt door als lemmingen achter elkaar te blijven aanlopen. Ze bleven maar aandelen van momentum aandelen als Facebook kopen, zonder zich ook nog maar in het minst om de fundamentals te bekommeren. Uiteindelijk werd gekocht omdat de andere fondsbeheerders kochten. Niemand wilde de trein missen en dat heeft zich in verleden nog eens met pijnlijke gevolgen afgespeeld. De herinneringen aan maart 2000 worden opnieuw opgerakeld. Inderdaad, de periode vlak voor de dotcomcrash zich in alle hevigheid voltrok.