Het gaat over 24% van een totale schuld van 960 miljard euro (bron: CB Richard Ellis, Real Estate Finance Viewpoint, Winter 2011).

'Emerging Trends in Real Estate - Europe 2011', het achtste rapport van PwC en het ULI, is gebaseerd op meer dan 600 vraaggesprekken met grote investeerders, ontwikkelaars, financiers en beheerders in de vastgoedsector, die in november en december 2010 naar hun verwachtingen voor 2011 werden gepeild.

Zowel globale als lokale spelers werden gevraagd naar hun visie op de markt. Belgische vastgoedbevaks (sicafi's) blijven heel belangrijke actoren op de Belgische markt.

Het gaat over 24% van een totale schuld van 960 miljard euro (bron: CB Richard Ellis, Real Estate Finance Viewpoint, Winter 2011). 'Emerging Trends in Real Estate - Europe 2011', het achtste rapport van PwC en het ULI, is gebaseerd op meer dan 600 vraaggesprekken met grote investeerders, ontwikkelaars, financiers en beheerders in de vastgoedsector, die in november en december 2010 naar hun verwachtingen voor 2011 werden gepeild. Zowel globale als lokale spelers werden gevraagd naar hun visie op de markt. Belgische vastgoedbevaks (sicafi's) blijven heel belangrijke actoren op de Belgische markt.