In 1929 bracht Henkel volgens Arnaud Delaunay van Leleux als eerste een synthetische lijm op de wereldmarkt. Deze mijlpaal betekende de geboorte van de bedrijfsdivisie Adhesive Technologies waarin Henkel tot op vandaag de wereldleider is gebleven.

In maart van dit jaar kondigde de CEO van de Duitse groep in de pers aan dat "grote overnames niet worden uitgesloten" (de laatste grote overname van de groep dateert van 2008).

Met zo'n 4 miljard euro liquide middelen op de balans en een zeer lage schuld (de ratio nettoschuld t.o.v. het balanstotaal bedraagt slechts 20% en de ratio nettoschuld t.o.v. het eigen vermogen 28%) heeft de groep diepe zakken om verdere acquisities te kunnen doen. Delaunay heeft een advies opbouwen, maar hanteert in het geval van dit aandeel een stop-loss.

In 1929 bracht Henkel volgens Arnaud Delaunay van Leleux als eerste een synthetische lijm op de wereldmarkt. Deze mijlpaal betekende de geboorte van de bedrijfsdivisie Adhesive Technologies waarin Henkel tot op vandaag de wereldleider is gebleven. In maart van dit jaar kondigde de CEO van de Duitse groep in de pers aan dat "grote overnames niet worden uitgesloten" (de laatste grote overname van de groep dateert van 2008). Met zo'n 4 miljard euro liquide middelen op de balans en een zeer lage schuld (de ratio nettoschuld t.o.v. het balanstotaal bedraagt slechts 20% en de ratio nettoschuld t.o.v. het eigen vermogen 28%) heeft de groep diepe zakken om verdere acquisities te kunnen doen. Delaunay heeft een advies opbouwen, maar hanteert in het geval van dit aandeel een stop-loss.