Het terugbetalen van de schulden zou een operatie van tientallen of zelfs honderden jaren worden. Volgens Reinhart en Rogoff wordt een aanslaan van ons spaargeld dus vrijwel onvermijdelijk. Pikant detail: het rapport werd opgesteld in opdracht van het Internationaal Monetair Fonds.

Het IMF van Christine Lagarde waarschuwde onlangs al voor het aanslaan van ons spaargeld, maar door het rapport te laten opstellen door Reinhart en Rogff kan het IMF er zich perfect achter laten verschuilen. De hel kan losbarsten rond het rapport over het aanslaan van ons spaargeld, laat daar zich geen twijfels over bestaan.

Het terugbetalen van de schulden zou een operatie van tientallen of zelfs honderden jaren worden. Volgens Reinhart en Rogoff wordt een aanslaan van ons spaargeld dus vrijwel onvermijdelijk. Pikant detail: het rapport werd opgesteld in opdracht van het Internationaal Monetair Fonds. Het IMF van Christine Lagarde waarschuwde onlangs al voor het aanslaan van ons spaargeld, maar door het rapport te laten opstellen door Reinhart en Rogff kan het IMF er zich perfect achter laten verschuilen. De hel kan losbarsten rond het rapport over het aanslaan van ons spaargeld, laat daar zich geen twijfels over bestaan.