De regionale omzetontwikkelingen qua volume waren: West Europa -2,1%, Centraal Europa 3,5%, Afrika 2,5%, Amerika's 5,2% en Azië -2,8%. Opvallend hierin was de daling in Azië door de terugval in Taiwan. Het Heineken merk nam wereldwijd met 3,5% autonoom toe.

De nettowinst bedroeg Eur 577 mln, licht hoger dan verwacht en per aandeel Eur 1,00. Voor de negenmaands-periode bedraagt de winst per aandeel nu Eur 2,36.

Voor het gehele jaar handhaaft het bedrijf de verwachting van een ongeveer gelijke nettowinst.

De overname van het APB deel zal in de komende maanden gerealiseerd worden. Op de huidige koers is de rating van Theodoor Gilissen Bankiers houden uitgaand van een groei van de winst in de komende jaren die nodig is voor de waardering.

De regionale omzetontwikkelingen qua volume waren: West Europa -2,1%, Centraal Europa 3,5%, Afrika 2,5%, Amerika's 5,2% en Azië -2,8%. Opvallend hierin was de daling in Azië door de terugval in Taiwan. Het Heineken merk nam wereldwijd met 3,5% autonoom toe. De nettowinst bedroeg Eur 577 mln, licht hoger dan verwacht en per aandeel Eur 1,00. Voor de negenmaands-periode bedraagt de winst per aandeel nu Eur 2,36. Voor het gehele jaar handhaaft het bedrijf de verwachting van een ongeveer gelijke nettowinst. De overname van het APB deel zal in de komende maanden gerealiseerd worden. Op de huidige koers is de rating van Theodoor Gilissen Bankiers houden uitgaand van een groei van de winst in de komende jaren die nodig is voor de waardering.