Schiphol doet dit ter verbetering van het comfort van de reiziger. De opdracht omvat het ontwerp en de realisatie van een opbouw op de E- en F-pier en de uitbouw van de terminal in het gebied tussen de E- en de F-pier ten behoeve van een centraal securityfilter.

Heijmans verzorgt in het bouwteam zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. De aanneemsom bedraagt circa € 20 miljoen.

Schiphol Nederland BV heeft Heijmans Utiliteit geselecteerd als bouwteampartner vanwege de kennis en de focus op het logistieke en operationele proces.

Doel is om een ontwerp te realiseren dat aansluit op het primaire proces van Schiphol.

Het werkgebied behelst 34.700 m2. Het bouwteam start in juni met de uitwerking van de plannen, de bouw volgt naar verwachting in september. De eerste oplevering vindt een jaar later plaats.

Schiphol doet dit ter verbetering van het comfort van de reiziger. De opdracht omvat het ontwerp en de realisatie van een opbouw op de E- en F-pier en de uitbouw van de terminal in het gebied tussen de E- en de F-pier ten behoeve van een centraal securityfilter. Heijmans verzorgt in het bouwteam zowel de elektrotechnische als werktuigbouwkundige installaties. De aanneemsom bedraagt circa € 20 miljoen. Schiphol Nederland BV heeft Heijmans Utiliteit geselecteerd als bouwteampartner vanwege de kennis en de focus op het logistieke en operationele proces. Doel is om een ontwerp te realiseren dat aansluit op het primaire proces van Schiphol. Het werkgebied behelst 34.700 m2. Het bouwteam start in juni met de uitwerking van de plannen, de bouw volgt naar verwachting in september. De eerste oplevering vindt een jaar later plaats.