De definitieve gunning is vandaag bekend gemaakt. De opdracht betreft een geïntegreerd contract (build en maintain) voor het bouwen en onderhouden van een kantoor, parkeergarage en landschap.

Heijmans draagt zorg voor zowel alle bouwkundige, installatietechnische als civiele voorzieningen. Met de opdracht is een waarde van circa € 105 miljoen gemoeid.

Eurojust is een Europees orgaan voor justitiële samenwerking en sinds de oprichting in 2002 in Den Haag gevestigd. Het build en maintain contract loopt 15 jaar met een optie tot vijf jaar verlenging.

Het kantoor heeft een bruto vloeroppervlak van 18.550 m2 en een drie-laagse ondergrondse parkeergarage. De realisatie vindt plaats in de periode van 2014 tot en met 2016.

De definitieve gunning is vandaag bekend gemaakt. De opdracht betreft een geïntegreerd contract (build en maintain) voor het bouwen en onderhouden van een kantoor, parkeergarage en landschap. Heijmans draagt zorg voor zowel alle bouwkundige, installatietechnische als civiele voorzieningen. Met de opdracht is een waarde van circa € 105 miljoen gemoeid. Eurojust is een Europees orgaan voor justitiële samenwerking en sinds de oprichting in 2002 in Den Haag gevestigd. Het build en maintain contract loopt 15 jaar met een optie tot vijf jaar verlenging. Het kantoor heeft een bruto vloeroppervlak van 18.550 m2 en een drie-laagse ondergrondse parkeergarage. De realisatie vindt plaats in de periode van 2014 tot en met 2016.