De aandelen zijn geplaatst door middel van een accelerated bookbuild emissie en een onderhandse plaatsing (ij een grootaandeelhouder en de raad van bestuur van Heijmans.

De netto opbrengst van de aandelenemissie zal worden gebruikt voor het versterken van de balans, het behoud van strategische flexibiliteit en het creëren van commerciële bewegingsruimte.

Toewijzing van de aandelen heeft gisteren plaatsgevonden. Betaling en levering van de aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 26 augustus 2013. Naar verwachting worden op deze datum de nieuw uitgegeven aandelen toegelaten tot de notering op Euronext Amsterdam.

De aandelen zijn geplaatst door middel van een accelerated bookbuild emissie en een onderhandse plaatsing (ij een grootaandeelhouder en de raad van bestuur van Heijmans. De netto opbrengst van de aandelenemissie zal worden gebruikt voor het versterken van de balans, het behoud van strategische flexibiliteit en het creëren van commerciële bewegingsruimte. Toewijzing van de aandelen heeft gisteren plaatsgevonden. Betaling en levering van de aandelen zal naar verwachting plaatsvinden op 26 augustus 2013. Naar verwachting worden op deze datum de nieuw uitgegeven aandelen toegelaten tot de notering op Euronext Amsterdam.