Het plan van Heijmans omvat circa 180 huizen en appartementen en dient medio 2020 te zijn afgerond. De waarde van de ontwikkeling bedraagt ruim € 50 miljoen.

Buizengat-Oost ligt op een voormalige buitenplaats van een specerijenhandelaar. De rijke historie zal Heijmans in zijn plannen terug laten keren.

Het gebied ligt tegen het Oranjepark aan en is onderdeel van de Vlaardingse binnenstad. De markante brandweerkazerne en watertoren in het gebied krijgen een nieuwe bestemming en zullen iconen blijven.

Het plan van Heijmans omvat circa 180 huizen en appartementen en dient medio 2020 te zijn afgerond. De waarde van de ontwikkeling bedraagt ruim € 50 miljoen. Buizengat-Oost ligt op een voormalige buitenplaats van een specerijenhandelaar. De rijke historie zal Heijmans in zijn plannen terug laten keren. Het gebied ligt tegen het Oranjepark aan en is onderdeel van de Vlaardingse binnenstad. De markante brandweerkazerne en watertoren in het gebied krijgen een nieuwe bestemming en zullen iconen blijven.