De samenwerking is gericht op het delen van risicodragend vermogen en kennis die benodigd is bij DBFMO projecten, al vanaf de tenderfase.

De in het voorjaar gesloten intentieovereenkomst is uitgewerkt in een definitieve samenwerking waarbij het project Nationaal Militair Museum in Soesterberg als eerste direct in de joint venture wordt ondergebracht.

Heijmans en BIF zien de markt voor PPS / DBFMO projecten, met name vanuit opdrachtgevers als de Rijksgebouwendienst en Rijkswaterstaat, toenemen.

De samenwerking zorgt ervoor dat de combinatie in staat is in te spelen op deze marktontwikkeling en elkaar in te versterken vanuit individuele kracht: BIF als fondsbeheerder en Heijmans als bouwer.

De samenwerking is gericht op het delen van risicodragend vermogen en kennis die benodigd is bij DBFMO projecten, al vanaf de tenderfase. De in het voorjaar gesloten intentieovereenkomst is uitgewerkt in een definitieve samenwerking waarbij het project Nationaal Militair Museum in Soesterberg als eerste direct in de joint venture wordt ondergebracht. Heijmans en BIF zien de markt voor PPS / DBFMO projecten, met name vanuit opdrachtgevers als de Rijksgebouwendienst en Rijkswaterstaat, toenemen. De samenwerking zorgt ervoor dat de combinatie in staat is in te spelen op deze marktontwikkeling en elkaar in te versterken vanuit individuele kracht: BIF als fondsbeheerder en Heijmans als bouwer.