Heijmans is als integraal partner mede verantwoordelijk voor zowel de bouwkundige als installatietechnische voorzieningen binnen de geïntegreerde DBMO B.V..

Het deel van Heijmans vertegenwoordigt een waarde van circa 100 € miljoen. De definitieve gunning is gepland op 14 juli 2014.

Het gaat om nieuwe flexibele, duurzame en energiezuinige huisvesting voor twee gerenommeerde kennisinstituten; het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG).

Beide instituten zijn onderdeel van het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het pand wordt gebouwd in de periode van 2015 tot en met 2018 in het Utrecht Science Park / De Uithof in Utrecht.

Heijmans is als integraal partner mede verantwoordelijk voor zowel de bouwkundige als installatietechnische voorzieningen binnen de geïntegreerde DBMO B.V.. Het deel van Heijmans vertegenwoordigt een waarde van circa 100 € miljoen. De definitieve gunning is gepland op 14 juli 2014. Het gaat om nieuwe flexibele, duurzame en energiezuinige huisvesting voor twee gerenommeerde kennisinstituten; het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het College ter beoordeling van Geneesmiddelen (CBG). Beide instituten zijn onderdeel van het Nederlands Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Het pand wordt gebouwd in de periode van 2015 tot en met 2018 in het Utrecht Science Park / De Uithof in Utrecht.