Steen Jacobsen, Chief Economist bij Saxo Bank, licht toe:

"Europa kan niet langer zonder hervormingen en zal binnenkort de ogen moeten openen. Het komende kwartaal ziet er goed uit voor activa, maar we denken dat het volgende hoogtepunt in de economische cycli en voor activa er pas tegen 2017 aankomt. Geniet er dus van zolang het duurt."

"Als het begin van het einde van de kwantitatieve versoepeling er dit kwartaal inderdaad aankomt, kan dit betekenen dat we in 2014, wanneer de finale rekening gepresenteerd wordt, afsteven op de laagste rentevoeten ooit."

Steen Jacobsen, Chief Economist bij Saxo Bank, licht toe: "Europa kan niet langer zonder hervormingen en zal binnenkort de ogen moeten openen. Het komende kwartaal ziet er goed uit voor activa, maar we denken dat het volgende hoogtepunt in de economische cycli en voor activa er pas tegen 2017 aankomt. Geniet er dus van zolang het duurt." "Als het begin van het einde van de kwantitatieve versoepeling er dit kwartaal inderdaad aankomt, kan dit betekenen dat we in 2014, wanneer de finale rekening gepresenteerd wordt, afsteven op de laagste rentevoeten ooit."