De grootste naam die naar de beurs wil komen, is ziekenhuisketen HCA. Dit bedrijf was eerst in mei van plan om een IPO aan te vragen, maar zag vanwege de marktomstandigheden van die plannen af.

HCA hoopt nu ergens in de loop van 2011 naar de beurs te komen. Eigenaars van het bedrijf zonder onder meer Bain Capital en Kohlberg Kravis Roberts. Deze IPO mag als een mega buyout van de private equity boom beschouwd worden.

Scott Sweet, senior managing partner bij research bedrijf IPO Boutique, is van mening dat de beleggers in geen geval voor schuldenbeladen bedrijven gaan hebben. Die tijd is volledig voorbij, schuld is een vies woord geworden.

De grootste naam die naar de beurs wil komen, is ziekenhuisketen HCA. Dit bedrijf was eerst in mei van plan om een IPO aan te vragen, maar zag vanwege de marktomstandigheden van die plannen af. HCA hoopt nu ergens in de loop van 2011 naar de beurs te komen. Eigenaars van het bedrijf zonder onder meer Bain Capital en Kohlberg Kravis Roberts. Deze IPO mag als een mega buyout van de private equity boom beschouwd worden.Scott Sweet, senior managing partner bij research bedrijf IPO Boutique, is van mening dat de beleggers in geen geval voor schuldenbeladen bedrijven gaan hebben. Die tijd is volledig voorbij, schuld is een vies woord geworden.