Op macro-economisch vlak is het vandaag uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. Die zouden kunnen aangeven dat de arbeidsmarkt in de VS nu eindelijk een draai heeft gemaakt.

In Europa zijn er toch nog een paar interessante bedrijven die rapporteren, waarbij we onder andere denken aan Banco Generali, Lafarge, Pargesa en Scor. In de Verenigde Staten zijn de cijfers van Cinemark interessant.

Op de Brusselse beurs is GBL vanzelfsprekend de blikvanger, maar ook naar de resultaten van Tessenderlo zal heel wat aandacht uitgaan.

Op macro-economisch vlak is het vandaag uitkijken naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand oktober. Die zouden kunnen aangeven dat de arbeidsmarkt in de VS nu eindelijk een draai heeft gemaakt. In Europa zijn er toch nog een paar interessante bedrijven die rapporteren, waarbij we onder andere denken aan Banco Generali, Lafarge, Pargesa en Scor. In de Verenigde Staten zijn de cijfers van Cinemark interessant. Op de Brusselse beurs is GBL vanzelfsprekend de blikvanger, maar ook naar de resultaten van Tessenderlo zal heel wat aandacht uitgaan.