De BEL 20 verliest zowat een kwart procent, met Mobistar (cijfers op komst) als de op één na sterkste daler. Solvay doet het met een verlies van bijna 2% nog iets slechter.

Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het deze week in Europa een stuk drukker. Morgen zijn er alvast de cijfers van Imtech en KPN, waarna vanaf woensdag de stroom verder zal aanzwellen. Die dag staan er de cijfers van Arcelor Mittal, Arseus, Melexis en Mobistar op de agenda.

Donderdag is het vervolgens de beurt aan Barco, Nutreco, Nyrstar en Umicore, terwijl de week vrijdag wordt afgesloten met Cofinimmo als laatste BEL 20'er. In de komende weken zullen de beursgenoteerde bedrijven één voor één met resultaten komen.

De BEL 20 verliest zowat een kwart procent, met Mobistar (cijfers op komst) als de op één na sterkste daler. Solvay doet het met een verlies van bijna 2% nog iets slechter. Op het vlak van bedrijfsresultaten wordt het deze week in Europa een stuk drukker. Morgen zijn er alvast de cijfers van Imtech en KPN, waarna vanaf woensdag de stroom verder zal aanzwellen. Die dag staan er de cijfers van Arcelor Mittal, Arseus, Melexis en Mobistar op de agenda. Donderdag is het vervolgens de beurt aan Barco, Nutreco, Nyrstar en Umicore, terwijl de week vrijdag wordt afgesloten met Cofinimmo als laatste BEL 20'er. In de komende weken zullen de beursgenoteerde bedrijven één voor één met resultaten komen.