ABN Amro heeft het koersdoel van het bedrijf, dat een koopaanbeveling heeft, verhoogd van USD 17 naar USD 18. Daarentegen is de bank wat minder positief geworden over Intel.

Ondanks uitstekende resultaten in het vierde kwartaal en door het bedrijf gerapporteerde goede vooruitzichten heeft het de slag op de interessante tabletmarkt verloren.

Deze week komt de stroom van bedrijfsresultaten echt op gang met als blikvangers bedrijven uit de Amerikaanse financiële sector (waaronder Goldman Sachs en Citigroup), Apple en Google en ook het Nederlandse ASML, aldus ABN Amro.

ABN Amro heeft het koersdoel van het bedrijf, dat een koopaanbeveling heeft, verhoogd van USD 17 naar USD 18. Daarentegen is de bank wat minder positief geworden over Intel. Ondanks uitstekende resultaten in het vierde kwartaal en door het bedrijf gerapporteerde goede vooruitzichten heeft het de slag op de interessante tabletmarkt verloren. Deze week komt de stroom van bedrijfsresultaten echt op gang met als blikvangers bedrijven uit de Amerikaanse financiële sector (waaronder Goldman Sachs en Citigroup), Apple en Google en ook het Nederlandse ASML, aldus ABN Amro.