Wat Brussel betreft zijn er onder andere de resultaten van EVS, Aedifica, Ageas, GIMV, Kinepolis, Banimmo en Leasinvest.

In Nederland kijken we uit naar de resultaten van TNT-Express, Akzo Nobel, DSM en Wolters Kluwer. Op woensdag zal AkzoNobel-topman Ton Büchner bovendien de langverwachte strategische plannen bekendmaken.

In de Verenigde Staten zijn de aandelenmarkten maandag gesloten vanwege President's Day. Op woensdag kijken we met veel belangstelling uit naar cijfers over de woningbouw in januari en op donderdag naar cijfers over de consumptieprijzen.

In Europa zijn het vooral cijfers uit Duitsland en Nederland, die van belang zijn, zoals het consumenten- en producentenvertrouwen in Nederland en de belangrijke Ifo-index over het producentenvertrouwen in Duitsland.

Wat Brussel betreft zijn er onder andere de resultaten van EVS, Aedifica, Ageas, GIMV, Kinepolis, Banimmo en Leasinvest. In Nederland kijken we uit naar de resultaten van TNT-Express, Akzo Nobel, DSM en Wolters Kluwer. Op woensdag zal AkzoNobel-topman Ton Büchner bovendien de langverwachte strategische plannen bekendmaken. In de Verenigde Staten zijn de aandelenmarkten maandag gesloten vanwege President's Day. Op woensdag kijken we met veel belangstelling uit naar cijfers over de woningbouw in januari en op donderdag naar cijfers over de consumptieprijzen. In Europa zijn het vooral cijfers uit Duitsland en Nederland, die van belang zijn, zoals het consumenten- en producentenvertrouwen in Nederland en de belangrijke Ifo-index over het producentenvertrouwen in Duitsland.