Cyprus zal Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Italië vervoegen als landen die zich in een permanente recessie bevinden. Een lijn van armoede en werkloosheid kan door Europa worden getrokken, vertrekkende in Cyprus en zo over Zuid-Europa tot Ierland.

Elk land dat arm wordt, maakt het moeilijker voor de anderen om het hoofd boven water te houden. Dat betekent dat het vertrouwen in de euro verloren zal gaan, met als gevolg dat grote beleggers hun posities in euro's zullen afbouwen.

Daardoor zal de koers van de munt onder druk komen te staan, maar zal ook het investeringsklimaat een deuk krijgen. Vanaf de herfst zal Europa in een depressie belanden, met alle gevolgen van dien.

Cyprus zal Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje en Italië vervoegen als landen die zich in een permanente recessie bevinden. Een lijn van armoede en werkloosheid kan door Europa worden getrokken, vertrekkende in Cyprus en zo over Zuid-Europa tot Ierland. Elk land dat arm wordt, maakt het moeilijker voor de anderen om het hoofd boven water te houden. Dat betekent dat het vertrouwen in de euro verloren zal gaan, met als gevolg dat grote beleggers hun posities in euro's zullen afbouwen. Daardoor zal de koers van de munt onder druk komen te staan, maar zal ook het investeringsklimaat een deuk krijgen. Vanaf de herfst zal Europa in een depressie belanden, met alle gevolgen van dien.