De goudprijs is in de afgelopen dagen weliswaar opnieuw verzwakt, maar volgens Gartman is het nog wat vroeg om de handdoek al in de ring te gooien. Heeft Wladimir Poetin de sleutel van de goudprijs in handen?, zo vraagt hij zich. Gartman is bereid om op deze vraag een positief antwoord te geven.

De vrees voor een oorlog met Rusland met de Oekraïne als inzet is weliswaar een stuk kleiner geworden, maar het risico is nog niet volledig verdwenen. Een inval van het Russische leger in het buurland zou aan de basis kunnen liggen van een forse stijging van de goudprijs.

De goudprijs is in de afgelopen dagen weliswaar opnieuw verzwakt, maar volgens Gartman is het nog wat vroeg om de handdoek al in de ring te gooien. Heeft Wladimir Poetin de sleutel van de goudprijs in handen?, zo vraagt hij zich. Gartman is bereid om op deze vraag een positief antwoord te geven. De vrees voor een oorlog met Rusland met de Oekraïne als inzet is weliswaar een stuk kleiner geworden, maar het risico is nog niet volledig verdwenen. Een inval van het Russische leger in het buurland zou aan de basis kunnen liggen van een forse stijging van de goudprijs.