Gene Munster van Piper Jaffray bevestigde nogmaals dat alles in het teken staat van de resultaten die Apple vanavond na het slot van de beurs bekend zal maken.

Misschien is het een teken aan de wand dat de vraag naar de iPhone 5 amper een maand na de lancering al een piek lijkt te hebben bereikt.

Steven Milunovich van UBS heeft het koersdoel voor het aandeel alvast verlaagd van 700 naar 650 dollar en is eventueel bereid om de target nog verder te verlagen wanneer de resultaten zouden tegenvallen. Voor de aandeelhouders van Apple wordt dus nog enkele bange uren.

Gene Munster van Piper Jaffray bevestigde nogmaals dat alles in het teken staat van de resultaten die Apple vanavond na het slot van de beurs bekend zal maken. Misschien is het een teken aan de wand dat de vraag naar de iPhone 5 amper een maand na de lancering al een piek lijkt te hebben bereikt. Steven Milunovich van UBS heeft het koersdoel voor het aandeel alvast verlaagd van 700 naar 650 dollar en is eventueel bereid om de target nog verder te verlagen wanneer de resultaten zouden tegenvallen. Voor de aandeelhouders van Apple wordt dus nog enkele bange uren.