Zijn woorden waren nog niet koud of ook Warren Buffett kwam geruststellende woorden spreken. Volgens Buffett werd het toppunt van idioterie bereikt in de Verenigde Staten, maar is het uiteindelijk erg onwaarschijnlijk dat de grens zal worden doorbroken.

Heeft ook Warren Buffett ditmaal ongelijk wat het schuldenplafond betreft? John Podesta, de voormalige stafchef van Bill Clinton tijdens diens presidentschap, vreest van wel. Podesta is van mening dat een deal weliswaar zal worden bereikt, maar dat die waarschijnlijk niet meer op tijd zal komen. Het schuldenplafond kan zo inderdaad doorbroken worden.

Zijn woorden waren nog niet koud of ook Warren Buffett kwam geruststellende woorden spreken. Volgens Buffett werd het toppunt van idioterie bereikt in de Verenigde Staten, maar is het uiteindelijk erg onwaarschijnlijk dat de grens zal worden doorbroken. Heeft ook Warren Buffett ditmaal ongelijk wat het schuldenplafond betreft? John Podesta, de voormalige stafchef van Bill Clinton tijdens diens presidentschap, vreest van wel. Podesta is van mening dat een deal weliswaar zal worden bereikt, maar dat die waarschijnlijk niet meer op tijd zal komen. Het schuldenplafond kan zo inderdaad doorbroken worden.