Het blad zou inzage hebben gekregen in het rapport dat een ploeg van internationale inspecteurs aan het opstellen is met betrekking tot de situatie in Griekenland. Voldoen aan de besparingsdoelstellingen is een noodzakelijke voorwaarde voor het land om de volgende tranche van toegezegde steun te krijgen.

Volgens Papaconstantinou gaan de gesprekken met de inspecteurs nog steeds verder en zijn er alle redenen om een positieve uitkomst te verwachten. Het rapport wordt in de eerste helft van juni gepubliceerd.

Het blad zou inzage hebben gekregen in het rapport dat een ploeg van internationale inspecteurs aan het opstellen is met betrekking tot de situatie in Griekenland. Voldoen aan de besparingsdoelstellingen is een noodzakelijke voorwaarde voor het land om de volgende tranche van toegezegde steun te krijgen. Volgens Papaconstantinou gaan de gesprekken met de inspecteurs nog steeds verder en zijn er alle redenen om een positieve uitkomst te verwachten. Het rapport wordt in de eerste helft van juni gepubliceerd.