Dat bericht werd met klem ontkend. Win Thin, global head emerging- markets strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat de te betalen prijs voor dergelijke terugtrekking simpelweg te groot zou zijn.

Dit zou zowel voor Griekenland zelf gelden als voor de eurozone. Win Thin denkt dat dit scenario met kost wat kost moet worden vermeden. Op de valutamarkten is de koers van de dollar vrijdagavond teruggevallen richting 1,43 dollar, om vervolgens vanmorgen weer te herstellen.

Dat bericht werd met klem ontkend. Win Thin, global head emerging- markets strategy bij Brown Brothers Harriman & Co. in New York, is van mening dat de te betalen prijs voor dergelijke terugtrekking simpelweg te groot zou zijn. Dit zou zowel voor Griekenland zelf gelden als voor de eurozone. Win Thin denkt dat dit scenario met kost wat kost moet worden vermeden. Op de valutamarkten is de koers van de dollar vrijdagavond teruggevallen richting 1,43 dollar, om vervolgens vanmorgen weer te herstellen.