Warren Gilman, chairman en CEO en CEF Holdings, is van mening het leed nu inderdaad geleden is. Vanaf de piek boven 1900 dollar heeft het goud meer dan een derde van zijn waarde verloren en de kans is klein dat er nog eens een derde vanaf zal gaan.

Misschien is de bodem nog niet helemaal bereikt, maar Gilman verwacht dat vanaf de huidige prijsniveaus het verder baisse-potentieel relatief beperkt is. Zich bekeren tot het kamp van de hyperinflationisten doet Gilman echter niet, hij verwacht geen krachtige opleving in de goudprijs.

Warren Gilman, chairman en CEO en CEF Holdings, is van mening het leed nu inderdaad geleden is. Vanaf de piek boven 1900 dollar heeft het goud meer dan een derde van zijn waarde verloren en de kans is klein dat er nog eens een derde vanaf zal gaan. Misschien is de bodem nog niet helemaal bereikt, maar Gilman verwacht dat vanaf de huidige prijsniveaus het verder baisse-potentieel relatief beperkt is. Zich bekeren tot het kamp van de hyperinflationisten doet Gilman echter niet, hij verwacht geen krachtige opleving in de goudprijs.