Een dalende trend volgens Leleux betekent dat er minder yens op tafel moeten gelegd worden om 1 dollar te kopen). De kans dat er een trendommekeer in de maak is, is enorm groot.

Eerst en vooral was de laatste uitbraak van de yen niks anders dan de neerwaartse uitbraak uit een driehoekspatroon. In de technische analyse komt dit patroon meestal voor in de voorlaatste positie van een trend.

In het geval van dollar/yen was dit volgens Leleux dus de voorbode van de laatste koersopstoot van de yen. De trendommekeer vanaf 76,25 yen voor 1 dollar was bijzonder snel en heeft de wisselkoers al boven een neerwaartse trendlijn doen uitbreken.

Een positief signaal dus. De kans dat de dollar fors gaat stijgen t.o.v. de yen (we komen van 277 yen voor 1 dollar in 1984 !!) is bijzonder groot.

Een dalende trend volgens Leleux betekent dat er minder yens op tafel moeten gelegd worden om 1 dollar te kopen). De kans dat er een trendommekeer in de maak is, is enorm groot. Eerst en vooral was de laatste uitbraak van de yen niks anders dan de neerwaartse uitbraak uit een driehoekspatroon. In de technische analyse komt dit patroon meestal voor in de voorlaatste positie van een trend. In het geval van dollar/yen was dit volgens Leleux dus de voorbode van de laatste koersopstoot van de yen. De trendommekeer vanaf 76,25 yen voor 1 dollar was bijzonder snel en heeft de wisselkoers al boven een neerwaartse trendlijn doen uitbreken. Een positief signaal dus. De kans dat de dollar fors gaat stijgen t.o.v. de yen (we komen van 277 yen voor 1 dollar in 1984 !!) is bijzonder groot.