Heeft de FED de belegger op lange termijn een kopje kleiner gemaakt? Het lijkt er inderdaad op dat de Amerikaanse centrale bank een revolver heeft genomen en die lange termijn belegger koudweg heeft neergelegd. Lance Roberts heeft nog nooit eerder meegemaakt dat beleggingsbeslissingen zo snel werden genomen.

De meeste beleggers hebben niet de minste interesse meer om te beleggen voor de toekomst, alles wat telt zijn de winsten op korte termijn. Maar erger nog is dat anderen volledig op veilig spelen, in een poll afgenomen in de VS antwoordde 83% van de ondervraagden dat ze liever cash aanhielden dan in de beurs te beleggen.

Heeft de FED de belegger op lange termijn een kopje kleiner gemaakt? Het lijkt er inderdaad op dat de Amerikaanse centrale bank een revolver heeft genomen en die lange termijn belegger koudweg heeft neergelegd. Lance Roberts heeft nog nooit eerder meegemaakt dat beleggingsbeslissingen zo snel werden genomen. De meeste beleggers hebben niet de minste interesse meer om te beleggen voor de toekomst, alles wat telt zijn de winsten op korte termijn. Maar erger nog is dat anderen volledig op veilig spelen, in een poll afgenomen in de VS antwoordde 83% van de ondervraagden dat ze liever cash aanhielden dan in de beurs te beleggen.