Maar het verlies zou verder kunnen oplopen wanneer mocht blijken dat Cisco inderdaad een scheve schaats heeft gereden bij het afluisterschandaal rond Edward Snowden. Heeft Cisco bij Obama aangedrongen om het schandaal rond NSA (National Security Agency) stil te houden? Sommige bronnen lijken dit bericht te bevestigen.

Het argument dat John Chambers, de CEO van Cisco Systems, hanteerde dat te veel heisa rond het NSA-schandaal het vertrouwen in de Amerikaanse technologiesector zou kunnen schaden. Een dergelijke evolutie zou uiteraard ook in het nadeel van Cisco zijn.

Maar het verlies zou verder kunnen oplopen wanneer mocht blijken dat Cisco inderdaad een scheve schaats heeft gereden bij het afluisterschandaal rond Edward Snowden. Heeft Cisco bij Obama aangedrongen om het schandaal rond NSA (National Security Agency) stil te houden? Sommige bronnen lijken dit bericht te bevestigen. Het argument dat John Chambers, de CEO van Cisco Systems, hanteerde dat te veel heisa rond het NSA-schandaal het vertrouwen in de Amerikaanse technologiesector zou kunnen schaden. Een dergelijke evolutie zou uiteraard ook in het nadeel van Cisco zijn.