Heeft China het op Apple gemunt?, zo vragen de aandeelhouders van het Amerikaans bedrijf zich af. China Central Television, of CCTV, staat in eigen land bekend als een zender die aandelen kan maken of breken. Een negatief commentaar op CCTV volstaat om de koers van een aandeel te doen kelderen.

Via twitter kwam vandaag een negatief bericht over Apple, waarin wordt gesteld dat het Amerikaans bedrijf in China minder goed zou voorzien zijn van wisselstukken dan in andere landen. Het bericht werd meteen verwijderd, maar belandde uiteindelijk toch op internet.

Heeft China het op Apple gemunt?, zo vragen de aandeelhouders van het Amerikaans bedrijf zich af. China Central Television, of CCTV, staat in eigen land bekend als een zender die aandelen kan maken of breken. Een negatief commentaar op CCTV volstaat om de koers van een aandeel te doen kelderen. Via twitter kwam vandaag een negatief bericht over Apple, waarin wordt gesteld dat het Amerikaans bedrijf in China minder goed zou voorzien zijn van wisselstukken dan in andere landen. Het bericht werd meteen verwijderd, maar belandde uiteindelijk toch op internet.