Twee factoren spelen daarbij een belangrijke rol. Op de eerste plaats is de rente in de Verenigde Staten nog steeds laag, zodat er goedkoop geld kan worden geleend om posities in te nemen.

De tweede factor die speelt, is dat de fondsbeheerders verwachten dat de beurskoersen opnieuw gaan stijgen. De correctie van de afgelopen dagen zou achter de rug zijn.

Patrick Armstrong, fondsbeheerer bij Armstrong Investment Managers LLP in Londen, heeft zijn posities in Amerikaanse aandelen bijvoorbeeld fors opgetrokken. Hij is namelijk van mening dat de koersen op Wall Street voor de zomer nog fors hoger kunnen.

Twee factoren spelen daarbij een belangrijke rol. Op de eerste plaats is de rente in de Verenigde Staten nog steeds laag, zodat er goedkoop geld kan worden geleend om posities in te nemen. De tweede factor die speelt, is dat de fondsbeheerders verwachten dat de beurskoersen opnieuw gaan stijgen. De correctie van de afgelopen dagen zou achter de rug zijn. Patrick Armstrong, fondsbeheerer bij Armstrong Investment Managers LLP in Londen, heeft zijn posities in Amerikaanse aandelen bijvoorbeeld fors opgetrokken. Hij is namelijk van mening dat de koersen op Wall Street voor de zomer nog fors hoger kunnen.