Institutional Investors' Alpha meldt dat ook Seth Klarman van Baupost heeft beslist om 4 miljard dollar terug te geven bij gebrek aan opportuniteiten. Het is nog maar de tweede keer in de lange geschiedenis van dit speculatief fonds dat er geld wordt teruggegeven aan de aandeelhouders.

Het is zeker niet zo dat Klarman vanwege wanprestaties zijn beslissing heeft genomen, zijn fonds heeft dit jaar een return van 13% opgeleverd. Hij ziet momenteel op de beurs van Wall Street geen kans meer om een aantrekkelijk rendement te realiseren, zodat hij liever de handdoek in de ring gooit.

Institutional Investors' Alpha meldt dat ook Seth Klarman van Baupost heeft beslist om 4 miljard dollar terug te geven bij gebrek aan opportuniteiten. Het is nog maar de tweede keer in de lange geschiedenis van dit speculatief fonds dat er geld wordt teruggegeven aan de aandeelhouders. Het is zeker niet zo dat Klarman vanwege wanprestaties zijn beslissing heeft genomen, zijn fonds heeft dit jaar een return van 13% opgeleverd. Hij ziet momenteel op de beurs van Wall Street geen kans meer om een aantrekkelijk rendement te realiseren, zodat hij liever de handdoek in de ring gooit.