Frank Lesh, trader voor FuturePath Trading LLC in Chicago, stelt vast dat de bullish case voor goud nog steeds intact blijft. De beleggers maken gebruik van elke dip om goud te kopen.

Hedge funds blijven de goudprijs opjagen, deze fondsen bezitten momenteel de grootste posities in goud voor bijna een jaar. Dit jaar is een troy ounce goud al bijna een kwart duurder geworden.

Macquarie Bank denkt dat goud en zilver volgend jaar gemiddeld 15% duurder gaan zijn dan dit jaar. Er wordt gerekend met een gemiddelde prijs voor goud van 1265 dollar en van 19,50 dollar voor zilver.

Frank Lesh, trader voor FuturePath Trading LLC in Chicago, stelt vast dat de bullish case voor goud nog steeds intact blijft. De beleggers maken gebruik van elke dip om goud te kopen. Hedge funds blijven de goudprijs opjagen, deze fondsen bezitten momenteel de grootste posities in goud voor bijna een jaar. Dit jaar is een troy ounce goud al bijna een kwart duurder geworden. Macquarie Bank denkt dat goud en zilver volgend jaar gemiddeld 15% duurder gaan zijn dan dit jaar. Er wordt gerekend met een gemiddelde prijs voor goud van 1265 dollar en van 19,50 dollar voor zilver.