Hierbij werd zelfs rekening gehouden met het archislechte jaar 2008. Richard Ross, Global Technical Strategist bij Auerbach Grayson, gelooft dat de index dit jaar nog hoger kan, waarbij vooral sectoren als energy, financial, industrials en consumer het voortouw kunnen nemen.

Toch wordt Ross stilaan iets voorzichtiger, want hij stelt een evolutie vast die hem niet echt bevalt. Hebzucht (greed) dreigt opnieuw de bovenhand te krijgen en dat is een slechte raadgever. Hij herinnert aan het advies van Warren Buffett, die al vaak stelde dat voorzichtige beleggers moeten verkopen als anderen hebzuchtig worden.

Hierbij werd zelfs rekening gehouden met het archislechte jaar 2008. Richard Ross, Global Technical Strategist bij Auerbach Grayson, gelooft dat de index dit jaar nog hoger kan, waarbij vooral sectoren als energy, financial, industrials en consumer het voortouw kunnen nemen. Toch wordt Ross stilaan iets voorzichtiger, want hij stelt een evolutie vast die hem niet echt bevalt. Hebzucht (greed) dreigt opnieuw de bovenhand te krijgen en dat is een slechte raadgever. Hij herinnert aan het advies van Warren Buffett, die al vaak stelde dat voorzichtige beleggers moeten verkopen als anderen hebzuchtig worden.