De Amerikaanse Dow Jones heeft in de afgelopen anderhalve week record op record gestapeld. Niet de juiste indicator?

De S&P500 is nog maar een paar punten van het hoogste niveau ooit verwijderd. Te kleine index? De Wilshire5000 (inderdaad bestaande uit 5000 aandelen) bereikte vrijdag haar hoogste niveau ooit. Te Amerikaans?

De Duitse DAX staat nog maar 100 punten verwijderd van het hoogste niveau aller tijden en dat is procentueel maar 1,2%, En de belangstelling voor aandelen is ook in Azië. De Nikkei225 is in de afgelopen zes maanden met 38% gestegen. Geen nieuwe records, dat duurt nog even.

De Amerikaanse Dow Jones heeft in de afgelopen anderhalve week record op record gestapeld. Niet de juiste indicator? De S&P500 is nog maar een paar punten van het hoogste niveau ooit verwijderd. Te kleine index? De Wilshire5000 (inderdaad bestaande uit 5000 aandelen) bereikte vrijdag haar hoogste niveau ooit. Te Amerikaans? De Duitse DAX staat nog maar 100 punten verwijderd van het hoogste niveau aller tijden en dat is procentueel maar 1,2%, En de belangstelling voor aandelen is ook in Azië. De Nikkei225 is in de afgelopen zes maanden met 38% gestegen. Geen nieuwe records, dat duurt nog even.