Nochtans zijn de vooruitzichten voor de sector er allesbehalve slecht uit, want de winsten van de financiële bedrijven zou in de komende kwartalen sneller stijgen dan die uit de S&P 500.

Carey is dan ook van mening dat bij banken, verzekeraars en asset managers echte koopjes te doen. Op basis van de verwachte sterke resultaten zullen namelijk de dividenden flink worden verhoogd.

De sector zal slechts worden herontdekt wanneer de beleggers er echt van overtuigd raken dat de bedrijven in kwestie terug zijn van weggeweest. Banken en verzekeraars zullen met name moeten aandoen zonder staatssteun te kunnen overleven.

Nochtans zijn de vooruitzichten voor de sector er allesbehalve slecht uit, want de winsten van de financiële bedrijven zou in de komende kwartalen sneller stijgen dan die uit de S&P 500. Carey is dan ook van mening dat bij banken, verzekeraars en asset managers echte koopjes te doen. Op basis van de verwachte sterke resultaten zullen namelijk de dividenden flink worden verhoogd. De sector zal slechts worden herontdekt wanneer de beleggers er echt van overtuigd raken dat de bedrijven in kwestie terug zijn van weggeweest. Banken en verzekeraars zullen met name moeten aandoen zonder staatssteun te kunnen overleven.