Een minder positief signaal is dat de beleggers niet meer reageren op goed nieuws. Vanmiddag werd bekendgemaakt dat de kleinhandelsverkopen in de Verenigde Staten sterker dan verwacht zijn gestegen, maar dat kon geen nieuwe kopers naar de markt lokken.

Dan Veru van Palisade Capital Management merkt op dat alle recent gepubliceerde macro-economische indicatoren positief nieuws bevatten, waar de markt zich echter niet meer aan kon optrekken. Dat betekent dat de kansen op een correctie opnieuw zijn toegenomen.

Een minder positief signaal is dat de beleggers niet meer reageren op goed nieuws. Vanmiddag werd bekendgemaakt dat de kleinhandelsverkopen in de Verenigde Staten sterker dan verwacht zijn gestegen, maar dat kon geen nieuwe kopers naar de markt lokken. Dan Veru van Palisade Capital Management merkt op dat alle recent gepubliceerde macro-economische indicatoren positief nieuws bevatten, waar de markt zich echter niet meer aan kon optrekken. Dat betekent dat de kansen op een correctie opnieuw zijn toegenomen.