Greg Gibbs, valutaspecialist bij Royal Bank of Scotland Group, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens de koers van de euro opnieuw gaat afbrokkelen.

Wanneer de economische groeimotor in Europa begint te sputteren, zal het vertrouwen in de euro automatisch afnemen. Gibbs denkt dat de situatie op de kredietmarkten gespannen zal blijven.

Het vertrouwen in de eurozone bevindt zich volgens Gibbs in de buurt van een piek en zal gaan verzwakken. De euro zal vervolgens een gelijkaardige beweging uitvoeren.

Greg Gibbs, valutaspecialist bij Royal Bank of Scotland Group, is van mening dat het slechts een kwestie van tijd wordt alvorens de koers van de euro opnieuw gaat afbrokkelen. Wanneer de economische groeimotor in Europa begint te sputteren, zal het vertrouwen in de euro automatisch afnemen. Gibbs denkt dat de situatie op de kredietmarkten gespannen zal blijven. Het vertrouwen in de eurozone bevindt zich volgens Gibbs in de buurt van een piek en zal gaan verzwakken. De euro zal vervolgens een gelijkaardige beweging uitvoeren.