Normaal kunnen de omstandigheden echter bezwaarlijk worden genoemd. De beleggers vieren volop feest, terwijl de economie maar wat aanmoddert. Tobias Levkovich van Citigroup is zich bewust van dit gegeven en stelt dat de hausse op de beurzen wordt ondersteund door LMNOP.

Dit verdient uiteraard een woordje uitleg. LMNOP = "Liquidity, Momentum, Not Operating Performance", zo vat Levkovich het bondig samen. Het zijn de liquiditeiten en het momentum die momenteel spelbepalend zijn, van de operationele performance van de economie ligt niemand meer wakker.

Normaal kunnen de omstandigheden echter bezwaarlijk worden genoemd. De beleggers vieren volop feest, terwijl de economie maar wat aanmoddert. Tobias Levkovich van Citigroup is zich bewust van dit gegeven en stelt dat de hausse op de beurzen wordt ondersteund door LMNOP. Dit verdient uiteraard een woordje uitleg. LMNOP = "Liquidity, Momentum, Not Operating Performance", zo vat Levkovich het bondig samen. Het zijn de liquiditeiten en het momentum die momenteel spelbepalend zijn, van de operationele performance van de economie ligt niemand meer wakker.