De hausse op de beurzen is volgens deze bekende belegger volledig kunstmatig, het is nu opletten voor de kater die vroeg of zal komen.

Volgens Rogers is het niet moeilijk voor de FED om met miljarden dollars achter de hand de beurskoersen de hoogte in te jagen.

Het einde van het verhaal kan alleen maar pijnlijk zijn, op een bepaald moment gaan de beleggers beseffen dat de keizer geen kleren draagt. Rogers investeert dan ook niet in de Verenigde Staten, recent heeft hij wel aandelen in Rusland en Japan gekocht.

De hausse op de beurzen is volgens deze bekende belegger volledig kunstmatig, het is nu opletten voor de kater die vroeg of zal komen. Volgens Rogers is het niet moeilijk voor de FED om met miljarden dollars achter de hand de beurskoersen de hoogte in te jagen. Het einde van het verhaal kan alleen maar pijnlijk zijn, op een bepaald moment gaan de beleggers beseffen dat de keizer geen kleren draagt. Rogers investeert dan ook niet in de Verenigde Staten, recent heeft hij wel aandelen in Rusland en Japan gekocht.