Het hart van de financiële markten is gekwetst, aldus Gross, en de medische wereld heeft geen behandeling voorhanden voor wat er in de afgelopen jaren is gebeurd. De obligatiespecialist stelt dat we nu de rekening zullen moeten betalen voor al het geld waarmee we werden overspoeld.

Het financieel systeem gelijkt volgens Gross op een leukemie-patiënt die met New Age therapieën wordt behandeld, in plaats van met de klassieke medische behandelingen die hun succes hebben bewezen. De economie wordt met andere woorden behandeld met de totale foute medicijnen.

Het hart van de financiële markten is gekwetst, aldus Gross, en de medische wereld heeft geen behandeling voorhanden voor wat er in de afgelopen jaren is gebeurd. De obligatiespecialist stelt dat we nu de rekening zullen moeten betalen voor al het geld waarmee we werden overspoeld. Het financieel systeem gelijkt volgens Gross op een leukemie-patiënt die met New Age therapieën wordt behandeld, in plaats van met de klassieke medische behandelingen die hun succes hebben bewezen. De economie wordt met andere woorden behandeld met de totale foute medicijnen.